Geen riool op uw locatie

Een vermaalpomp wordt ingezet als er geen riool aansluiting in de buurt is of als de afvoermogelijkheid groter is dan 25 meter. We kunnen hiermee een maximale afstand van 100 meter overbruggen . Deze pomp wordt achter de afvoer van de toiletwagen geplaatst en vermaalt alle door de afvoer stromende delen, waardoor de wagen gewoon op het riool kan worden aangesloten. Onze vermaalpomp wordt geleverd met 25 meter afvoerslang. Per 25 meter extra zal een meerprijs in rekening worden gebracht . Indien een grotere afstand overbrugd moet worden bekijken we graag voor u wat de mogelijkheden zijn.

Technische gegevens

  • Aanvoer Stroom 220V / 16A of 380V / 32 A
  • Afvoer: Slang 80 mm
  • Capaciteit aantal gebruikers: onbeperkt
  • Afmetingen: 70 x 60 x 75 cm (l x b x h)

Geen riool op uw locatie?

Het komt ook wel voor dat er geen riool in de buurt aanwezig is, hiervoor hebben wij  tanken. Wij plaatsen op het terrein waar u evenement plaats vindt op een plek waar u gasten de tank niet zien staan een afgesloten tank met een inhoud van 400/ 10.000 liter, deze wordt met een vrachtwagen neergezet en weer opgehaald als hij vol is. Het werkt heel simpel, wij plaatsen de wc wagens waar u wil en met een krachtige vermaal pomp persen wij het riool water in de tanken.

Wilt u meer informatie over onze pompen of tanken?

Bel dan naar 0297-269439 Onze medewerkers staan u graag te woord of druk op de groen balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat in huren om de algemene voorwaarde door te lezen.