Verhuur Tapwagen

Tapwagen verhuur voor elk evenement!

Organiseert u een bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement? Voor een tapwagen of tapeiland bent u dan bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor elk evenement een geschikte tapwagen beschikbaar. Wij verhuren de volgende soorten tapwagens:

Tapwagen Normaal ( Uitgevoerd met 2 tapkranen )

Tapwagen De Lux ( tapwagen met gekleurde led plafond 3 tapkranen en lux uitgevoerd)

Tapwagen XXL ( super ruime tapwagen met 4 tapkranen )

Tapwagen carrousel (zeer ruime ronde bar, in het midden staat het tap blok, veel werkruimte, 4 tapkranen en super Luxe uitvoering)

Tapwagen Jumbo (Grootste tapwagen van Nederland zeer ruime bar in het midden en super mooie ronde bar rond om de kar, 6 tapkranen en super Luxe uitvoering  3 x 1000 liter tanken aan boord en heel veel koelruimte. Kan met 15 man ingewerkt worden)

Tapblikje Radler : super lux uitgevoerd met tv schermen en led verlichting, uitgevoerd met 2 tapkranen.

Uniek op uw evenement.

Alle materialen worden altijd netjes bezorgd, compleet aangesloten en aan het einde van uw evenement weer opgehaald.

Meer dan alleen tapwagen verhuur !

Wij zijn een compleet verhuurbedrijf die eventueel uw complete evenement kan organiseren. Wij hebben naast diverse tapwagens ook vele andere producten te huur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Toiletwagens, podium, Snackwagens, koelingen, koelwagens, biertanken en nog veel meer, zie bovenzijde site.

Nieuwe type tapwagens met plafond dat alle kleuren van de regenboog  wordt, nu te huur bij Tapwagen.nl

Wilt u meer informatie over de luxe Tapwagens ?

Bel dan naar 0297-269439 Onze medewerkers staan u graag te woord of druk op de groen balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat in huren om de algemene voorwaarde door te lezen.