Verhuur Biertank

Verhuur biertanken

Tankbier / biertank , in de volksmond ook wel kelderbier genoemd, is tegenwoordig niet meer weg te denken! Het slepen met fusten is uit de tijd en niet meer nodig, want u kunt een kelderbier tank neer zetten. Het voordeel is dat u niet hoeft te slepen met fusten en dat de tanken vol geleverd worden, ook is het mogelijk om meerderen tanken met elkaar te koppelen zo kunt u een koelcontainer bestellen met tanken er in, ook is het mogelijk om een tank met ingebouwde koeling  te bestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor kelderbier slangen. De tanken worden netjes bezorgd en aangesloten en na uw feest of evenement weer opgehaald. Wij hebben de tanken vanaf 500 liter  tot 1000 liter, deze zijn te koppelen tot wel 20.000 liter.

Ook hebben we losse geïsoleerde tanken van 500 liter en 1000 liter ,deze kunt u overal neerzetten bv bij een tapwagen. (Deze tanken hebben een interne koeling op 220v)

Ook is het mogelijk om een container te huren met 4000 liter tanken en opslag voor fusten en frisdrank.

Het omschakelen van tank naar fust is met een handomdraai geregeld.

Voordelen van biertanken:

Geen gesleep met zware fusten
Geen gewissel van fusten
Geen statiegeld op fusten en koolzuur
Het bier is altijd lekker gekoeld
Geen koolzuur flessen  meer nodig
Geen gevaarlijke situaties met koolzuur gassen
kvi Gekeurd 
Geen diefstal van fusten koolzuur/statiegeld
Na het evenement deurdicht en klaar

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verhuurproducten en/of diensten. Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken via 0297-269439    Ook kunt u ons contactformulier invullen of mailen naar info@tapwagen.nl en wij nemen zo snel mogelijk  contact met u op.wij adviseren u voor u gaat in huren om de algemene voorwaarde door te lezen.