Kassa unit

Onze kassa-units staan op vele festivals en evenementen.

Een kassa-unit is op de evenementen niet meer weg te denken, wij van Tapwagen.nl div uitvoeringen voor u staan. De kassa-units zijn uitgevoerd met veiligheidsglas, kassalades, stoel, verlichting, verwarming, voorbereiding pin automaat .
De units zijn geheel afsluitbaar van binnen en buiten

KASSA-UNITS INFORMATIE 2 pers.

Buitenmaten (lxbxh):
2043 x 1400 x 2591 mm

Binnenmaten (lxbxh):
1853 x 1250 x 2591 mm

Gewicht:
1000 kg

Ook hebben wij losse kassa lades voor u staan, deze kunt u bv in een tapwagen plaatsen.

Natuurlijk hebben wij ook Tourniquets in de verhuur

Tourniquets worden gebruikt om de veiligheid te waarborgen en onbevoegden buiten te houden, maar worden ook steeds vaker bij Toiletgebieden, campings, achteruitgangen en vele andere mogelijkheden geplaatst. Het is mogelijk om deze tourniquets met een munt proef te plaatsen, het voordeel is dat ze zelf wisselen en u geld in een kluis komt, dit vergroot ook nog eens de veiligheid en u publiek heeft geen lange wacht rijen. Ook is het mogelijk om een tourniquet te nemen met een kassa unit er aan vast. Ook voor de bouw en tijdelijke toegangen hebben wij altijd de juiste oplossing voor u staan, ook  kunnen de poorten met div systemen gekoppeld worden. De units zijn eenvoudig tussen bijvoorbeeld bouwhekken te monteren.

Maten tourniquet in container

214 x 266 x 233  L-B-H 

Wilt u meer informatie over de kassa units ?

Bel dan naar 0297-269439 Onze medewerkers staan u graag te woord of druk op de groen balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat in huren om de algemene voorwaarde door te lezen.